2η Συνάντηση Φιλοζωικού Συλλόγου Αταλάντης

2014-02-15 18:00

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση του Φιλοζωικού Συλλόγου της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση, των μελών του φιλοζωικού άλλα κ ατόμων που ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν το σύλλογο άλλα κ να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους. 

Ο σκοπός της συνάντησης αυτής,είναι να οριστεί το νέο ΔΣ, με την διαδικασία της ψηφοφορίας, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος, αφού γίνει μέλος μπορεί να παρουσιάσει ένα πλάνο με τις ιδεες κ τις σκέψεις του σχετικά με τα θέματα που αφορούν το σύλλογο κ να δηλώσει υποψήφιος προς εκλογή.

Ανάγκη του Συλλόγου είναι άτομα ευαισθητοποιημένα ως προς τα ζώα (φιλόζωοι) να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα, από ενεργά μέλη, με στόχο 
την μεγαλύτερη δυνατή αντιμετώπιση στο θέμα των αδέσποτων, 
την αντιμετώπιση των περιστατικών κακομεταχείρησης των ζώων συντροφιάς, την ενημέρωση του κόσμου για τα ζώα και την συμβίωση τους με τον άνθρωπο, αλλά και την ουσιαστική βοήθεια και συμμετοχή σε διοργανώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου.

Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται για μια επαφή με το φιλοζωικό σύλλογο για τα παραπάνω που αναφέραμε η απλά κ μόνο για μια γνωριμία, να προσέλθει στην συνάντηση αυτή. Κάθε συμμετοχή για βοήθεια είναι απαραίτητη.